Hoe werkt de Covidnazorginterventie?

Aandacht voor de effecten van corona op jou als zorgmedewerker

Hieronder leggen we uit hoe de Covidnazorginterventie precies werkt.

Ik heb een uitnodiging gehad

Als jij een uitnodiging hebt gehad, heb je in de mail een wachtwoord gekregen voor deelname aan de covidnazorginterventie. Klik op de link Inloggen PMO-tool en vul op het scherm je code in. Je komt dan direct in de vragenlijst.

Ik herken mij in een van de groepen van de Covidnazorginterventie

Wil je graag meedoen, maar heb je geen uitnodiging gekregen? Vraag dan je leidinggevende. Zij kunnen je een code geven waarmee jij kan inloggen in de tool.

Het invullen van de vragenlijst

Als jij bent ingelogd in de tool, kom je meteen in de vragenlijst. We vragen je hier om je personeelsnummer en werkgever in te vullen. Zo kunnen we jou benaderen wanneer dat mogelijk is. Andere persoonsgegevens hoeven niet te worden ingevuld. Je kunt vervolgens de vragenlijst invullen. Als je je antwoorden hebt opgeslagen, krijg je direct uitslag.

Je kunt dan ook meteen aangeven of je advies wilt van de bedrijfsarts, schriftelijk of in een persoonlijk gesprek.

Na het invullen van de vragenlijst

Je krijgt direct de uitslag te zien in de tool. Je ziet direct wat voor jou aandachtspunten zijn. Je kunt je resultaten downloaden zodat je ze kunt opslaan op je computer. Heb je aangegeven dat je advies wilt van de bedrijfsarts? Deze neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Is er sprake van rode vlaggen in de door jouw ingevulde vragenlijst? Dan neemt de bedrijfsarts sowieso contact met jou op.

CONTACT

Via onderstaande contactgegevens kunt u contact opnemen met uw BISdoss-medewerker.

Helpdesk

info@bisdoss.nl

Privacy

privacy@bisdoss.nl

Telefoon

050-2110303